איך להכין שניצלים?
מאת ליאור אהרון בת 9 וחצי
- מפשירים קילו חזה עוף.
- שמים בקערה כף חרדל ושוברים 2 ביצים, מערבבים היטב.
- בצלחת שניה שים פירורי לחם.
- מחממים שמן
שמים שמן באש גבוה ומחכים שהמחבת תתחמם ובזמן שמחכים שהמחבת תתחמם, שמים את החזה עוף בתוך התערובת שהכנו שהיא חרדל ו2 ביצים לאחר מכן לוקחים את החזה עוף מתערובת ושמים אותו בפירורי לחם.
שמים את החזה עוף במחבת מטגנים עד שיהיה זהוב ושמים בצלחת או קופסה.
המלצות שלי שאולי יעזרו
- ששמים את השניצל במחבת ומחכים שיהיה מוכן אפשר לוקחת סכין ולחתוך קצת באמצע
ולבדוק עם הבפנים נראה מוכן או לא. - כששמים את השניצל בצלחת אני מציעה לשים שני ריבועים של ניר סופג ואז לשים את השניצלים כדי שיספגו את השמן.
- אנחנו במשפחה קונים את הבשר מנתח קצבים.
- ממליצה לפעמים אפשר להכין סלטים, שתייה מתוקה ומה שאתם אוהבים.
- מי שאוהב יכול לשים פפריקה מתוקה או חריפה בבלילה,
אפשר לשים בפירורי לחם סומסום אנחנו לפעמים שמים סומסום. - אני אוהבת את השניצל ישר אחרי שמניחים אותו שהוא חם טרי.
אני אוהבת את השניצל בפיתה עם חומוס ומלפפון חמוץ. - עוד רעיון אני אוהבת את השניצל עם טחינה על השניצל עדשים.